بر اساس این سند، موعود شمخانی، معاون وقت منطقه آزاد اروند، گروه ساختمانسازی عبدالباقی را که مالک پروژه متروپل هستند، برای انجام امور اداری و مشارکت در یک پروژه ساختمانی، به شهرداری آبادان معرفی کرده است. اسناد رسیده به ایران اینترنشنال همچنین نشان از حمایت گسترده مقامهای جمهوری اسلامی و مقامهای محلی خوزستان از عبدالباقی دارند. بر پایه این اسناد، موعود شمخانی، معاون وقت فنی و زیربنایی منطقه آزاد اروند، در سال ۹۸ طی نامهای به شهرداری آبادان، گروه مهندسین ساختمان سازی عبدالباقی را برای مشارکت در یک پروژه معرفی کرده است.
در نهایت، نتیجه این می شود که بسیاری از پروانه های ساختمانی دیرتر از موعد ثبت شده و صادر می گردند.
همچنین ساعت ۱۹ همان روز، مردم آبادان در چهارراه شهید مطهری تجمع کردند و با شعار دادن خواستار برخورد و محاکمه قاطع و جدی با مسببان این حادثه شدند.[۱۱۳]
فروریختن ساختمان متروپل حادثهای بود که ظهر روز دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱ در خیابان امیرکبیر (امیری) واقع در مرکز آبادان رخ داد. در پی وقوع این حادثه، بخشی از برج شماره ۲ متروپل فروریخت.
با توجه به تغییر تاکتیکی که در روند آواربرداری داده شد سرعت عملیات افزایش یافت.[۳۷]
↑ «اعلام عزای عمومی در خوزستان». خبرگزاری صدا و سیما. ۴ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۶.
در تخریب کف ساختمان از آنجایی که کف اکثر ساختمانهای قدیمی در ایران طاق ضربی میباشد تخریب کف غیر کارشناسی و غیر اصولی و به دست افراد نا آگاه منجر به عدم پایداری کف شده و پس از کف سازی مجدد (بارگذاری مجدد) منجر به تخریب کلی سقف و صدمات جبران ناپذیر به کف ساختمان و سقف طبقه پایینی خواهد شد. البته این مورد در مورد تخریب کناف به این صورت نیست و سقف کاذب به این صورت نیست. متاسفانه بسیاری از کارفرمایان فقط به دلیل هزینه کمتر کار را به افراد غیر متخصص میسپارند و پس از بروز مشکلات متحمل ضرر و زیان مالی و جانی بسیار سنگین میشوند. یکی از نکاتی که در تخریب کف ساختمان باید در نظر داشت این است که در صورتی که لایه ملات ماسه سیمان به درستی برداشته نشود تراز کف به هم میخورد که در مراحل بعدی باید کف را مجدداً تراز کرد.
مثلاً برخی از موارد مشمول مواردی مثل ماده ۱۲ ساختمان در تهران و یا کمیسیون ماده ۷ باغات می شوند و همین عامل روند صدور پروانه را کُند می کند. مدیریت شهری اختیاری در خصوص این شرایط ندارد و نمی توان کاری انجام دهد.
ساعت ۹:۳۹: به گزارش خبرگزاری جامجم، فوتیها به ۱۶ نفر افزایش یافت.[۱۹]
↑ «تخریب برخی منازل اطراف متروپل برای سهولت آواربرداری
تخریب ساختمان بر اساس استانداردهای سازمان نظام مهندسی ساختمان و شهرداری
در صورتی که در حمل و نقل نخاله ساختمانی هر یک از همسایگان متحمل ضرر و زیان شود کارفرما باید جوابگوی مراجع انتظامی باشد.
این حادثه ۴۳ فوتی و ۳۷ نفر مصدوم داشته است.[۱][۲][۳] عملیات آواربرداری متروپل به پایان رسیده است. این ساختمان بخشی از پروژهٔ برجهای دوقلوی متروپل هلدینگ عبدالباقی بودند.[۴]
شادی معترضان بعد از حذف تیم فوتبال ایران از جام جهانی ۲۰۲۲